Eerste trainingsdag seizoen 2016 – 2017

– 21 augustus 2016 –

Op dinsdag 6 september begint de training weer van de Badminton Academy Amersfoort. Een volledig overzicht van de trainingsdagen en tijden staat vermeld op de BAA-site onder het kopje ‘Trainingen-Trainingstijden en -data‘.

Natuurlijk doe je er alles aan om op al jouw trainingsdagen aanwezig te zijn, maar er is altijd wel een keer een goede reden (school/studie/ziekte) om een keer niet aanwezig te zijn. Die afwezigheid dient dan wel vooraf aan de trainer kenbaar gemaakt te worden via het e-mail adres: trainers@badmintonacademyamersfoort.nl
Als je een blessure hebt, overleg je met de trainer of een aangepaste training mogelijk is. In de meeste situaties is dat het geval en daarnaast ook zeer wenselijk om onnodige terugval in sportprestaties te voorkomen.

Ben je benieuwd naar de spelersgroep van dit seizoen? Dan kun je daar kennis van nemen op de BAA-site onder het kopje ‘Spelers‘.

Alle spelers bij de BAA wens ik dit seizoen een optimale groei in de persoonlijke beheersing van de badmintonsport. Verder wens ik jullie ook allemaal een goed schooljaar toe. Zorg dat er balans blijft bestaan tussen de thuissituatie – de school – de sport.

Mocht gedurende het seizoen behoefte (bij spelers en/of ouders) zijn om bepaalde zaken met het bestuur van de BAA te bespreken, dan kan dat door middel van een e-mail bericht of telefonisch of op afspraak voor een persoonlijk gesprek op – bij voorkeur – een trainingsavond op de woensdag.

Alle ouders wens ik veel succes met het ‘geregel en gereis’ om uw kind/kinderen aan de trainingen en de toernooien  deel te laten nemen.

Tot ziens op één van de trainingsavonden of op een toernooi.

Paul Braaksma
Voorzitter BAA

Geef een reactie