Algemene informatie trainingen

DEZE PAGINA IS NOG IN BEWERKING

Accommodatie en trainingstijden

De maandag, dinsdag en donderdag trainingen vinden plaats in de
Juliana van Stolberghal, Graaf Hendriklaan 146 (aan de Leusderweg) , 3818 DN Amersfoort, telefoon 033-4634023.

De trainingstijden zijn voor het seizoen 2017-2018:
maandag            18.00-20.00 u, Juliana van Stolberghal
dinsdag              17.00-19.00 u, Juliana van Stolberghal
donderdag        18.00-20.00 u, Juliana van Stolberghal

De trainingen vinden plaats van september tot en met eind mei. In de schoolvakanties wordt er in principe door getraind. Raadpleeg bij twijfel altijd het tabblad “Trainingstijden en -data”.

Trainingen en toernooien

De trainingen worden gegeven onder de verantwoordelijkheid van  Rune Massing (als hoofdtrainer). De BAA werkt samen met Cuntapay Badminton Academy Switzerland die de trainers voor de BAA trainingen verzorgd. Daardoor zullen incidenteel bij vervanging van en bij aanvulling op de reguliere training van Rune ook andere trainers (i.o.) worden ingezet. Dat is al eens aan de orde geweest in de personen van Donovan Cuntapay en Eefje Muskens.  
Er heeft zich dit seizoen (nog) geen stagiair(e) aangemeld.

Afmelding voor een training dient vooraf te worden gemeld bij een e-mail bericht op trainers@badmintonacademyamersfoort.nl .

Het is uitermate belangrijk dat spelers meedoen aan toernooien. Daar wordt hen immers de maat genomen. Voor elk begin van het seizoen worden de aanbevolen toernooien vastgesteld. In principe zal er een (of meerdere) trainer(s) van de BAA bij die toernooien aanwezig zijn. Er kan geen garantie worden gegeven dat ook elke BAA speler individueel zal worden gecoacht. Een eigen coach (medespeler) achter de hand houden is dan ook raadzaam.

Monitoring / evaluatie

Aan het begin van het seizoen worden ook de evaluatiemomenten vastgesteld. Elke speler heeft twee individuele gesprekken per jaar (waarvan minstens een met een schriftelijke evaluatie). Voor elke speler worden per seizoen de te behalen doelen vastgelegd en geƫvalueerd. De prestatie op toernooien is een belangrijke graadmeter voor de ontwikkeling van de spelers. Afhankelijk van de evaluatie wordt de speler voorwaardelijk of onvoorwaardelijk toegelaten tot het volgende seizoen.

Geef een reactie