Informatie voor spelers en ouders

Elders op deze site staat meer informatie die met name voor de spelers van belang kan zijn.
————

De Badminton Academy Amersfoort is een erkend gecertificeerd en zelfstandige (stichting) Academy van Badminton Nederland. Er wordt serieus getraind op een hoog niveau.
“De absolute jeugdtalenten, die via het systeem van Badminton Scholen en Academies voldoende progressie, prestaties en mentaliteit tonen, worden uitgenodigd om mee te komen trainen met het Nederlands team op Papendal.” aldus te lezen op de site van BNL.

Binnen de Academy wordt er naar gestreefd om spelers ‘af te leveren’ aan onze nationale selectie/het Nederlandse team.

De voorbeelden van talentvolle spelers zijn te over:
o.a. Kirsten van der Valk, Ruben Jille, Renske Kwakkenbos, Demi Lensselink, Niels Veenstra etc.
Meer recent:
U17 Meike Versteeg;
U19 Debora Jille en Sebastiaan Li.

Jongere talenten staan in de startblokken. Veel van deze spelers spelen al in de hoogste bondsklasse en zelfs in de Eredivisie.

Realiseer je wel dat de Badminton Academy een topsport opleiding is die veel discipline vereist. Het kost veel tijd en geld. Ook je school moet je goed inpassen, maar daar kunnen in bepaalde gevallen de Academy en BNL bij helpen.

Als je echt voor het badminton wil gaan en iedereen staat achter je dan is de Academy een uitgelezen mogelijkheid om te proberen zo ver mogelijk te komen in het Nationale badminton.

Als je denkt dat de Academy iets voor jou is, kun je contact opnemen. Misschien kun je een aantal keren vrijblijvend komen voorspelen / meetrainen.

De trainingen worden gehouden op maandag, dinsdag en donderdag in de Juliana van Stolberg sporthal te Amersfoort. De contactadressen en de trainingstijden staan elders op deze site vermeld.

 

 

Geef een reactie