Reageren op de website(onderdelen)

– 13 juli 2019 –

Reactie achterlaten & privacy
Vanaf heden is het mogelijk (voor de regelmatige bezoeker van de website) om op de website een reactie achter te laten. Let er wel op dat de berichten niet worden versleuteld (vandaar de vermelding in de adresbalk van de website ‘Niet veilig‘. Het gebruik van de website is dus wel degelijk veilig, maar het vermelden van privacy gevoelige gegevens dienen niet via deze weg worden gedeeld.

Registratie noodzakelijk
Om de mogelijkheid te hebben om op de onderdelen binnen de website te reageren is het noodzakelijk dat je eerst het korte registratie proces doorloopt. Dat voorkomt namelijk dat anonieme reacties onmogelijk worden. Na registratie zal de webmaster de registratie goedkeuren waarna een via een door jou zelf aan te maken 12-tekens lang wachtwoord, persoonlijk ingelogd kan worden op de website.

Toetsing van de reacties
De Stichting RTC Badminton Academy Amersfoort behoudt zich het recht voor om achtergelaten reacties niet te publiceren. Dat zal vooral dan te maken hebben met ongepaste en/of kwetsende reacties. Bij het achterlaten van een reactie dienen de gebruikelijk veronderstelde normen en waarden in acht te worden genomen.

Geef een reactie