Terug naar Trainingen

Algemene informatie trainingen

DEZE PAGINA IS NOG IN BEWERKING

Accommodatie en trainingstijden

De maandag, dinsdag en donderdag trainingen vinden plaats in de
Juliana van Stolberghal, Graaf Hendriklaan 146 (aan de Leusderweg) , 3818 DN Amersfoort, telefoon 033-4634023.

De trainingstijden zijn voor het seizoen 2019-2020:
maandag           18.00-20.00 uur
dinsdag              17.00-19.00 uur
donderdag        18.00-20.00 uur

De trainingen vinden plaats van begin september tot en met eind mei. In de schoolvakanties wordt er in principe door getraind. Raadpleeg bij twijfel altijd het tabblad “Trainingstijden en -data”.

Trainingen en toernooien

De trainingen worden gegeven onder de verantwoordelijkheid van Eline Coenen en Sophie Brown. De BAA werkt samen met Cuntapay Badminton Academy Switzerland die de trainers voor de BAA trainingen verzorgd. Daardoor zullen incidenteel bij vervanging van en bij aanvulling op de reguliere training van Eline en Sophie ook andere trainers (i.o.) kunnen worden ingezet.  
Er heeft zich dit seizoen (nog) geen stagiair(e) aangemeld.

Afmelding voor een training dient vooraf te worden gemeld bij een e-mail bericht op trainers@badmintonacademyamersfoort.nl .

Het is uitermate belangrijk dat spelers meedoen aan toernooien. Daar wordt hen immers de maat genomen. Aan elk begin van het seizoen worden de aanbevolen toernooien door de trainers besproken met de spelers. In principe zal er een (of meerdere) trainer(s) van de CBA bij die toernooien aanwezig zijn. Er kan geen garantie worden gegeven dat ook elke CBA/BAA speler individueel zal worden gecoacht. Een eigen coach (medespeler) achter de hand houden is dan ook raadzaam.

Monitoring / evaluatie

Aan het begin van het seizoen worden ook de evaluatiemomenten vastgesteld. Elke speler heeft individuele gesprekken gedurende het jaar. Voor elke speler worden per seizoen de te behalen doelen vastgelegd en geƫvalueerd. De prestatie op toernooien is een belangrijke graadmeter voor de ontwikkeling van de spelers. Afhankelijk van de evaluatie wordt de speler voorwaardelijk of onvoorwaardelijk toegelaten tot het volgende seizoen.

Geef een reactie