Terug naar Trainingen

Algemene informatie trainingen seizoen 2014 – 2015

Accommodatie en trainingstijden

De trainingen vinden plaats in de
Juliana van Stolberghal, Graaf Hendriklaan 146 (aan de Leusderweg) , 3818 DN Amersfoort, telefoon 033-4634023.

De trainingstijden zijn voor het seizoen 2013-2014:
dinsdag              17.00-19.00 u
woensdag          18.00-20.00 u
donderdag         18.00-20.00 u

Facultatief (bij voldoende deelname en beschikbaarheid sporthal en trainer) ook op de zaterdagen van 8.00 u tot 10.00 u.

De trainingen vinden plaats van september tot eind mei en in de schoolvakanties wordt er in principe door getraind. Aan het begin (augustus) van het seizoen zijn er aanvullend op de maandag en donderdag looptrainingen, om 18 u.

Trainingen en toernooien

De trainingen worden gegeven door René Lelieveld (di/wo/do), Fabian Pang (di/wo) en Fred van Wankum (donderdag). Joeli Residay zal -indien beschikbaar- eventueel bij absentie van een trainer als vervangend trainer training geven. Dit seizoen zullen Somrak Doornebosch en Dominic Remery als stagiairs bij trainingen aanwezig zijn.

Spelers zijn verplicht dagelijks een trainingsdagboek bij te houden.

Het is uitermate belangrijk dat spelers meedoen aan toernooien. Daar wordt hen immers de maat genomen. Voor elk begin van het seizoen worden de verplichte toernooien en de aanbevolen toernooien vastgesteld.

Monitoring / evaluatie

Aan het begin van het seizoen worden ook de evaluatiemomenten vastgesteld. Elke speler heeft twee individuele gesprekken per jaar (waarvan minstens een met een schriftelijke evaluatie). Voor elke speler worden per seizoen de te behalen doelen vastgelegd en geëvalueerd. De prestatie op toernooien is een belangrijke graadmeter voor de ontwikkeling van de spelers. Afhankelijk van de evaluatie wordt de speler voorwaardelijk of onvoorwaardelijk toegelaten tot het volgende seizoen.

Geef een reactie