Informatie voor spelers en ouders

Elders op deze site staat meer informatie die met name voor de spelers van belang kan zijn.
————

De Badminton Academy Amersfoort (BAA) is een zelfstandige Stichting. Door samenwerking met Cuntapay Badminton Academy (CBA), die de trainers levert en aanstuurt, wordt er serieus getraind op een hoog niveau.
(Jeugd)Talenten, die van Badminton clubs en afzonderlijke trainingscentra voldoende progressie, prestaties en mentaliteit tonen, kunnen worden uitgenodigd om mee te komen trainen. Ook kunnen trainers en begeleiders zelf spelers voordragen om mee te komen trainen. Tot slot zal een speler natuurlijk ook zelf contact kunnen opnemen om trainingsmogelijkheden te bespreken. 

Binnen de Academy wordt er naar gestreefd om spelers ‘af te leveren’ op het hoogste niveau.

De meeste spelers spelen al in de hoogste divisies waaronder de Eredivisie.

Gerealiseerd moet worden dat de Badminton Academy een topsport opleiding is die veel discipline vereist. Het kost veel tijd en geld. Voor de jongere spelers geldt dat school en sport goed in balans dienen te zijn. Daar kan in bepaalde gevallen de Academy bij helpen.

Als je echt voor het badminton wil gaan en iedereen staat achter je dan is de Academy een uitgelezen mogelijkheid om te proberen zo ver mogelijk te komen in het Nationale badminton.

Als je denkt dat de Academy iets voor jou is, kun je contact opnemen. Misschien kun je een aantal keren vrijblijvend komen voorspelen / meetrainen.

De trainingen worden gehouden op maandag, dinsdag en donderdag in de Juliana van Stolberg sporthal te Amersfoort. De contactadressen en de trainingstijden staan elders op deze site vermeld.

 

 

Nuttige links

Verzekering: Vrijwilligersnet Nederland Olympsch Netwerk Sportservice Midden Nederland Vereniging Sport Utrecht Toernooikalender: kalender toernooien en competitie, en alle uitslagen: Badminton Nederland Toernooi Badminton Buitenland Toernooi English language: Badminton Europe Badminton World Federation Badminton Business Netwerk Badminton Info BadmintOnline Badminton Startpagina Badminton Startpagina “opzijnbest.nl” Het BadmintonPortaal Piet Ridder Staat erop! Fotografie en Videoproducties Badminton clubs van …

Geef een reactie